JAPTH & Studio ONS presenteren: ‘Loading …’

Wat doe je als je verder moet, maar geen energie meer hebt. Wat doe je als je zo veel indrukken op doet, dat je even moet rusten om verder te kunnenVoor Dutch Design Week 2021 bereidden JAPTH & studio ONS een gezamenlijke presentatie voor onder de naam ‘Loading… ‘. In het laadstation van elektrische auto’s op Strijp-S tonen beide labels hun nieuwe ontwerpen, met als kenmerk rust, minimalisme en duurzaamheid.  

In deze hectische tijden is de behoefte aan recharging groot. JAPTH en Studio ONS delen een visie. Met de presentatie in de Charging Lounge willen beide ontwerpstudio’s hun bezoekers laden met nieuwe ideeën en energie. De ontwerpen van beide studio’s zijn innovatief, duurzaam, recyclebaar, circulair en worden deels (in Nederland) geproduceerd door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het zijn labels met een visie. 

JAPTH, het Nederlands designlabel van moderne en duurzame LED designlampen van oa Richard Hutten en de broers Patrick en Riccardo Belli, toont in de Charging Lounge hun nieuwste ontwerpen: de Dodeca, ontworpen door Willem Schouten,  en de vloerlamp Kingpin, ontworpen door Studio Daphna Laurens. De collectie van JAPTH  (‘Just a perfect thing’) bestaat uit designlampen waarbij de mogelijkheden en eigenschappen van LED-technologie sterk leidend zijn. De lampen zijn hoogwaardig en repareerbaar, en worden in Nederland geproduceerd door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Studio ONS (Ontwerpstudio Nathalie Schellekens), ontwierp onder andere voor Fatboy en Borek en toont in de Charging Lounge haar nieuwste ontwerpen: onder andere de THE PROPS, een spectaculaire collectie hoogwaardig geprinte wand- en vloerkleden. Rondslingerende proppen papier in haar studio inspireerden haar tot een nieuwe collectie patronen. De enorm uitvergrote proppen en de bijna psychedelische patronen laten je even stil staan. Ze lijken drie dimensionaal te zijn ….


Loading … ‘  by JAPTH  &  Studio ONS, Charging Lounge, tegenover Torenallee 20, Strijp-S, Eindhoven.
Tijdens de Dutch Design Week (16 - 24 oktober) dagelijks open van 11.00 tot 18.00 uur.                                  

Voor meer informatie en beeldmateriaal over JAPTH op www.japth.com, of neem contact op met Aart van Rooij, via aart@japth.com of +31 6 2277 9246,  of met Eduard Sweep, via eduard@japth.com of  +31 6 419 88 308. 

Kijk voor meer informatie en beeldmateriaal over Studio ONS op www.studioons.com, of neem contact op met Nathalie Schellekens, via info@studioons.com of +31 6 247 153 80.

JAPTH