LAUNCH NIEUWE COLLECTIE MASTERLY MILAAN 2019

Na de succesvolle lancering vorig jaar, kiest designlabel JAPTH opnieuw voor de Salone del Mobile als vertrekpunt voor de nieuwe collectie. Het label van Nederlandse bodem wil met hun LED-verlichting de rijke functionaliteiten van LED-technologie letterlijk in de ‘spotlight’ zetten.

Wij merken dat het grote scala aan mogelijkheden en eigenschappen die LED heeft in veel ontwerpen onderbelicht blijft. Dat willen wij doorbreken met een designcollectie die pure perfectie uitstraalt en waarbij LED-technologie leidend is
— Aart van Rooij en Eduard Sweep.

Ontworpen tot in de puntjes

Ook de nieuwe collectie ademt JAPTH: hoogwaardige kwaliteit en verantwoord materiaalgebruik met een uitgesproken karakter. Hiervoor werkt JAPTH samen met bekende Nederlandse namen in de

designwereld en jong aanstormend talent. Maar liefst vier nieuwe ontwerpen zullen in Masterly – the Dutch Pavilion voor het eerst het licht zien. Zo maakt Richard Hutten een broertje én zusje voor zijn ‘Wheel’ en ontwierpen de broers Patrick en Riccardo Belli van ByBelli een tafelmodel van hun lamp ‘Echo’. Nieuwkomer dit jaar is ontwerpersduo Daphna Laurens. Ook hun ontwerp maakt deel uit van de nieuwe eigenzinnige collectie.

Voorlopers in LED

JAPTH zet een duidelijke stip aan de horizon: “Met een netwerk aan agenten door heel Europa willen wij ons binnen enkele jaren profileren als een van de voorlopers in LED-design en technologie”. JAPTH blijft groeien en de duurzame productie draait inmiddels op volle toeren. Mét resultaat; want de huidige LED designcollectie is binnenkort voor iedereen te koop bij geselecteerde dealers en verkooppunten.

Download hier de perskit van JAPTH voor Milaan 2019.

masterly-binnenplaats-tulpen-2016.jpg

Bekijk hier de aftermovie van de presentatie van JAPTH tijdens Masterly, The Dutch in Milano 2018.

JAPTH